Mobirise

Delonghi Magnifica S

Garanciával

Kétsoros, szöveges kijelző, Cappuccino System szabályozható tejhab mennyiséggel. Személyre szabott kávékészítés - pontosan az Ön ízlése szerint. Válasszon rövid, közepes, vagy hosszú kávét, próbálja ki az erős, vagy az extra lágy aromát és élvezze kávéját tűzforró, közepes, vagy alacsony hőmérsékleten.
"My Coffee" opció: a készülék megjegyzi az ön által elmentett kávéhosszúságot. Babkávéval és őrölt kávéval is használható, egy gombnyomásra két kávét is el tud készíteni. Kivehető központi egység, új, halk beépített őrlőszerkezet 

Részletes leírás


Új gép ár: 155.000 Ft(bruttó)

Ár: 72.000 Ft+Áfa

Mobirise

Delonghi Intensa

Garanciával

Személyre szabott kávékészítés - pontosan az Ön ízlése szerint. Válasszon rövid, közepes, vagy hosszú kávét, próbálja ki az erős, vagy az extra lágy aromát és élvezze kávéját tűzforró, közepes, vagy alacsony hőmérsékleten.  Babkávéval és őrölt kávéval is használható, egy gombnyomásra két kávét is el tud készíteni. Kivehető központi egység, új, halk beépített őrlőszerkezet.

Részletes leírás

Ár: 72.000 Ft+áfa

Mobirise

Delonghi Intensa Digit

Garanciával

Kétsoros, szöveges kijelző, Cappuccino System szabályozható tejhab mennyiséggel. Személyre szabott kávékészítés - pontosan az Ön ízlése szerint. Válasszon rövid, közepes, vagy hosszú kávét, próbálja ki az erős, vagy az extra lágy aromát és élvezze kávéját tűzforró, közepes, vagy alacsony hőmérsékleten. "My Coffee" opció: a készülék megjegyzi az ön által elmentett kávéhosszúságot. Babkávéval és őrölt kávéval is használható, egy gombnyomásra két kávét is el tud készíteni. Kivehető központi egység. Új, halk beépített őrlőszerkezet.

Részletes leírás

Ár: 79.000 Ft+áfa

Mobirise

Delonghi Eletta

Garanciával

Kétsoros, 16 nyelven megjeleníthető fémes érintésű vezérlő panel, hosszú kávé gomb a filteres kávét szeretőknek.
A kávé személyre szabása ahányszor akarja még soha nem volt ennyire egyszerű. Válasszon a rövidet, közepeset vagy hosszút, próbáljon ki egy erős vagy extra szemes kávéval és őrölt kávéval is használható. 
Készítsen el két kávét egy lefőzési ciklus alatt. Aktív csésze melegítő, hogy az is mindíg megfelelő hőmérsékleten legyen. Eltávolítható lefőző egység a könnyű takarítás és karbantartás érdekében, programozható automatikus kikapcsolás és bekapcsolás.

Részletes leírás

Ár: 100.000 Ft+áfa

Mobirise

Delonghi Dinamica

Garanciával

Intuitív kezelőpanel világos LCD-kijelzővel és érintőgombokkal, hogy        garantálják az egyszerű és azonnali vezérlést a végső fogyasztó számára.
Élvezze a hagyományos italokat egy gombnyomással: válasszon eredeti Espresso-t, Coffee-t, LONG vagy Doppio+-t.
„MY” funkció: személyre szabható italok aroma, kávé/tej mennyiség szerint, hogy az ízlésének megfelelően élvezhesse az italokat. 
Cserélhető főzőegység a könnyű tisztítás és karbantartás érdekében
Kivehető és mosogatógépben mosható lecsöpögtető tálca.

Részletes leírás

Ár: 120.000 Ft+áfa

Címünk

Caffe Tutto Kft.                     
6791 Szeged,
Dorozsmai út 47.

Elérhetőségek

Email: eurocaf@yahoo.com
Telefon: (30) 338-4656                   

Nyitvatartás

Hétfő-péntek:
08:00-16:00

Created with Mobirise - Check it